درج مطلب

هدف از ساخت کاردستی با مواد مختلف مثل کاغذ رنگی ، فوم های نرم ، چسب ، قیچی ، انواع رنگ ؛ این است که هنر و کاردستی معمولا نیاز به استفاده از دست ها و ذهن به صورت هماهنگ دارد . انجام این کار باعث افزایش دقت و تمرکز و اعتماد به نفس دانش آموز می شود ، خلاقیت و نوآوری دانش آموزان پرورش داده می شود . برای مثال کشیدن الگو روی کاغذ و برش الگوهای مختلف و قیچی کردن باعث افزایش دقت دانش آموز شده و به آن ها کمک می کند که هر چه سریع تر در فعالیت هایی مثل بستن کفش ، لباس پوشیدن و ... مهارت پیدا کند .

هدف از ساخت کاردستی با پارچه های نمدی ، نخ و سوزن و انواع وسایل تزیینی ، آموزش دوخت و دوز و ساخت انواع جا کلیدی ، عروسک ، لوازم کاربردی و ... می باشد . خیاطی برای دانش آموزان دختر کمک به افزایش مهارت های فردی آن ها در کنار تولید دست سازه های هنری می کند .

تصویر گردان