* دختران پیوند چگونه ­اند؟

- دختران پیوند قبل از ساعت 7:30 در مدرسه حضور می­ یابند.

- دختران پیوند با نام و یاد خدا و با سلام و لبخند وارد مدرسه می ­شوند.

- دختران پیوند با پوشش کامل ( لباس فرم و مقنعه ) صبح­ها وارد مدرسه می­شود و هنگام ظهر با همین پوشش از مدرسه خارج
می ­شوند.

- دختران پیوند در تمامی روزهایی که در مدرسه حضور دارند نظافت شخصی و عمومی را رعایت می­نمایند، به عنوان مثال زباله­ های خود را در سطل مخصوص می­ ریزند ، برای خوردن آب از لیوان مخصوص استفاده می ­کنند و … .

- دختران پیوند خوراکی­ های غیرمجاز از جمله ( پفک چیپس لواشک آلوچه شکلات
ساندویچ ­های سوسیس و کالباس ) را همراه خود نمی ­آورند.

- دختران پیوند همیشه دوستان خوب و مهربانی در کنار هم هستند و در کمال احترام و ادب با معلم­هایشان و دیگر دانش آموزان رفتار می ­کنند.

- دختران پیوند هیچ وقت بدگویی یکدیگر را نمی ­کنند و همیشه به صورت محرمانه دوستان خود را از رفتار ناپسندشان باخبر
می­ نمایند.

- دختران پیوند از آوردن وسایل زینتی (گوشواره دست بند گردنبند و ... ) در مدرسه پرهیز می ­کنند.

- دختران پیوند از آوردن وسایل الکترونیکی و عروسک در غیر از روزهای معین شده خودداری می ­نمایند.

- دختران پیوند با خواهران کوچکتر از خود به گونه محترمانه و با مهربانی رفتار می­ نمایند و همیشه در ساعات تفریح مدرسه مراقب آنان می­ باشند.

- دختران پیوند در ساعات تفریح از آوردن مداد و خودکار و وسایل نوک تیز در حیاط خودداری می­ کنند زیرا ممکن است سبب آسیب رساندن به خودشان و یا دیگر دانش آموزان شوند.

- دختران پیوند دستان خود را شسته به صورت منظم در ناهارخوری حضور می­ یابند .

- از هول دادن همدیگر ، دویدن در پله ­ها و برخورد­های فیزیکی با همدیگر خودداری می ­کنند .

- دختران پیوند قبل از خوردن غذا دست­ها را شسته و پاکیزه برای صرف غذا به سالن غذاخوری در یک صف مرتب وارد می ­شوند.

- دختران پیوند از فواید غذاها مطلع هستند و تمامی غذاهایشان را با اشتیاق میل می ­نمایند.

- دختران پیوند در هنگام خوردن غذا صحبت نمی­ کنند و غذا را به اندازه­ای که میل به خوردن آن دارند می­ گیرند و از اسراف کردن غذا دوری می ­کنند و بعد از خوردن غذا خدا را شکر می ­کنند.

- دختران پیوند وسایل و کتاب­های خود را در خانه و مدرسه جا نمی­ گذارند و دانش آموزان منظم و دقیقی هستند.

- دختران پیوند تمامی وسایل شان (لوازم تحریر ، لباس ، لباس ورزشی و ) را با برچسب اسم به مدرسه می­ آورند .

- دختران پیوند هیچگاه بدون وسیله و تکلیف به مدرسه وارد نمی­ شوند .

- دختران پیوند روزنگارشان همیشه توسط ولی کنترل و امضا می­ گردد .

- دختران پیوند به کلاس درس خود احترام می­ گذارند و به هیچ وجه با شوخی و مزاح باعث به هم خوردن نظم کلاس نمی­ شوند .

- دختران پیوند در اردوها و مراکز تفریحی اصول ایمنی و قوانین مربوط به اردو را رعایت می­ کنند و به گفته­ های مربیان گوش
می ­دهند.

- دختران پیوند کاملاً مراقب و نگهدار مدرسه و وسایل آن (حیاط، کلاس، سالن و ) هستند و به عنوان هدیه به دانش آموزان آینده تحویل می­دهند.